Tee kotiisi oma kuntoilusali ottamalla lainaa

Tee kotiisi oma kuntoilusali ottamalla lainaa

Liikunta on yksi tärkeimmistä asioista elämässä, ja sitä tulisi monen mielestä harrastaa vähintään noin puoli tuntia päivässä, että pysyy terveenä sekä hyvässä kunnossa yleisesti ottaen. Monilla ihmisillä erityisesti arki on kuitenkin useimmiten kiireistä aikaa, jolloin esimerkiksi lihaskuntoon liittyvät harjoitukset voivat jäädä vähälle, koska kuntosalille lähteminen töiden jälkeen voi tuntua työläältä ajatukselta. Näin ollen useimmat ihmiset pelkästään käyvät kävelyllä tai juoksulenkillä.

Lihaskunnon ylläpitäminen on kuitenkin tärkeä osa terveellistä elämäntapaa, joten jos kuntosalille lähteminen erikseen tuntuu mahdottomalta ajatukselta, niin silloin voisi miettiä, olisiko järkevää hankkia kotiin jonkinnäköisiä kuntoilulaitteita, joiden avulla voi sitten harrastaa painonnostoa ilman että tarvitsee lähteä erikseen kuntosalille. Omat kuntoilulaitteet ostamalla voi myös säästää pidemmän päälle rahaa, sillä kuntosalijäsenyydet ovat maksullisia, ja ne voivat maksaa sadoista euroista jopa yli tuhanteen euroon vuodessa.

Kuntosalilaitteet kotiin

Kuntoilulaitteita löytyy monenlaisia, ja niillä jokaisella on oma tehtävänsä. Esimerkiksi jos hommaa penkkipunnerrukseen tarkoitetun penkin sekä tangot ja pidikkeet, niin sen avulla voi vahvistaa pääasiassa rintalihaksia, ojentajia sekä olkapäitä. Jos taas hankkii jalkaprässin, niin sillä voi vahvistaa jalkojen lihaskuntoa pääasiassa reisien sekä pakaroiden osalta.

Kuntosalilaitteet voivat olla oiva investointi, jos tarkoituksena on käyttää niitä usein, sillä jos maksaa kuntosalijäsenyydestä kuukausittain jonkin summan, niin siitä kertyy vuosien varrella hyvin merkittävä määrä rahaa. Lisäksi kuntosalille menemiseen voi kulua esimerkiksi auton polttoainetta, jos sinne ajaa omalla autollaan. Tämän lisäksi tietenkin omat laitteet ovat myös siinä mielessä kätevät, että jos tulee mieleen hieman treenata, niin ei tarvitse muuta kuin alkaa vain treenaamaan omassa kodissaan rauhassa.

Mistä rahat kuntoilulaitteisiin?

Kuntoilulaitteet eivät tietenkään ole ilmaisia, vaan ne voivat olla melko kalliitakin riippuen laitteesta ja siitä, kuinka paljon haluaa painoja esimerkiksi penkkipunnerrusta tehtäessä. Jos rahaa ei ole juuri sillä hetkellä, tai jos haluaa jättää itselleen hieman rahaa yllättäviä menoja varten, niin esimerkiksi rahalaitos myöntää Lainaa 50000 euroon asti ilman mitään vakuuksia.

Kannattaa tietenkin ennen lainan hakemista ottaa selvää kuinka paljon lainaa tarvitsee laitteiden ostamiseen, ja sitten lainata sen verran, että saa ostettua laitteet huoletta. Lainan voi maksaa pois vaikka etukäteen sitten kun on siihen varaa, ja näin säästää vieläpä rahaa kuluissa.

Miksi ottaa lainaa kuntoilulaitteita varten?

Kuntoilulaitteiden ostaminen voi olla kannattavaa jos tykkää kuntoilla paljon, sillä sen jälkeen kun laitteet on ostanut, niin voi niitä käyttää niin paljon kuin sielu sietää, ja ne ovat sinun vaikka lopun elämää. Kuntosalijäsenyyksistä maksaminen voi tulla pidemmän päälle kalliiksi, ja kun laskee esimerkiksi liikkumiseen kuluvat polttoaineet ja jäsenyysmaksut vuosien ajalta, niin voi alkaa hieman pyörryttää kuinka iso summa siitä kertyy.

Lainan ottamalla voi saada itselleen kuntosalilaitteet mahdollisimman nopeasti, jolloin lakkaavat kuntosalimaksutkin juoksemasta, ja lainan voi maksaa heti pois kun siihen on varaa, jolloin säästää kuluissa.

Yhteenvetona

Jos siis on hieman motivaation puutetta lähteä kuntosalille sekä maksaa kuntosalien jäsenyyksistä turhaan, niin voi olla järkevää hommata laitteet kotiin. Se tapahtuu kätevästi ottamalla vaikka hieman lainaa.

dante